Громадяни яких країн можуть оформити візу в Україну, не виходячи з дому

Читать на русском
Міністерство закордонних справ розпочало онлайн-оформлення іноземцям електронних віз для в’їзду в Україну з діловою або туристичною метою.

Міністерство закордонних справ розпочало онлайн-оформлення іноземцям електронних віз для в’їзду в Україну з діловою або туристичною метою.

Про це інформує сайт МЗС, пише «Слово і Діло».

Довгоочікуваний безвіз та офшори, що процвітають: як Порошенко виконує свою передвиборчу програмуМайже половина обіцянок із передвиборної програми Жити по-новому кандидата в президенти України Петра Порошенка виконана, чверть – провалена й ще стільки ж перебуває в процесі виконання. Чи встигне президент виконати свої запевнення за рік, що залишився?

Зазначається, що е-Віза є абсолютно новітнім для України проектом, який реалізується в нашій державі уперше з метою модернізації наявних процедур у візовій сфері.

Для оформлення електронної візи необхідно здійснити кілька кроків: заповнити анкету онлайн, завантажити скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською карткою (платіжних систем MasterCard Worldwide чи Visa International) та роздрукувати отриману на електронну адресу електронну візу.

Серед переваг е-Візи МЗС називає дистанційне подання документів у будь-який зручний час та отримання е-Візи без необхідності відвідування консульської установи, можливість онлайн-відстежування стану оформлення е-Візи, централізоване оформлення усіх е-Віз у МЗС України, постійну інформаційну підтримку заявників на [email protected].

Час оформлення електронної візи – до 9 робочих днів. Її вартість складає 65 доларів США. Термін дії разової – до 30 днів.

Також стало відомо, скільки українців скористалося безвізом.

Раніше Клімкін розповів про переговори з 20 країнами про повну лібералізацію або часткове спрощення візового режиму для українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: