У Багдаді все спокійно. Україна налагодила авіасполучення з Іраком

Читать на русском
Між Іраком і Україною відновилося пряме авіасполучення, а офіційна презентація рейсів Багдад-Київ запланована наступного тижня.

Між Іраком і Україною відновилося пряме авіасполучення, а офіційна презентація рейсів Багдад-Київ запланована наступного тижня.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

«3 квітня, о 15:06, в в аеропорту Бориспіль» приземлився літак іракської авіакомпанії Iraqi Airways, який виконав перший рейс за маршрутом Багдад-Київ», - повідомив «Центр транспортних стратегій».

Уточнюється, що переліт зробили на лайнері «Боїнг» 737-800 з реєстраційним номером YI-ASV. Політ тривав майже 4:00.   Офіційний Багдад раніше висловлював зацікавленість у запровадженні Києвом безвізового режиму для громадян Іраку. Влада країни зокрема обіцяє сприяти збільшенню кількості іракських студентів, що навчаються в Україні. Також громадяни Іраку прибувають в Україну в основному з метою лікування, торгівлі та бізнесу.

Як повідомлялося, швейцарська авіакомпанія Swiss відновила регулярні рейси між Києвом і Цюріхом.

Раніше керівництво аеропортів «Бориспіль» і «Львів» підписало договори про початок польотів з лоукост-перевізником Ryanair.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: