САП закрила підозру спільнику директора Інституту агроекології

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі ухвалили рішення закрити кримінальне провадження щодо спільника директора Інституту агроекології.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження в частині підозри спільнику директора Інституту агроекології і природокористування Ореста Фурдичка, колишньому генеральному директору ТОВ «Сател Україна».

Таке рішення ухвалив начальник третього відділу САП Василем Кричуном більш ніж два місяці тому, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про колишнього генерального директора ТОВ «Сател Україна» Сергія Косогова.

Зазначається, що підставою для закриття кримінального провадження в частині підозри йому є п. 2 ч. 1 ст. 284 Кримінального процесуального кодексу України (встановлена відсутність у діянні складу кримінального злочину).

У зв'язку з цим 12 березня суд скасував запобіжний захід і повернув внесену фігурантом заставу в розмірі 1 мільйона гривень, а також вилучене під час проведення слідчих дій майно: закордонний паспорт, 5 телефонів, ноутбук, SIM-карти та інше.

Нагадаємо, суд зняв арешт із пенсійної картки директора Інституту агроекології, а також скасував обов'язок носити електронний браслет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: