Суд зняв арешт із пенсійної картки директора Інституту агроекології

Читать на русском
Столичний суд ухвалив рішення про зняття арешту з банківської картки Ореста Фурдичка, якого підозрюють в отриманні хабара.
Орест Фурдичкофото: «Слово і Діло»

З банківської картки підозрюваного детективами НАБУ в одержанні неправомірної вигоди директора Інституту агроекології і природокористування Ореста Фурдичка, на яку йому надходять пенсійні виплати, зняли арешт.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Наразі в реєстрі судових рішень оприлюднена лише резолютивна частина рішення про зняття арешту з пенсійної картки Фурдичка, тому дізнатися мотивацію суддя при ухваленні такого рішення поки неможливо. Скоріш за все, арешт був знятий через відсутність іншого джерела доходу в директора Інституту агроекології, оскільки він ще й відсторонений від посади , а також має на своєму утриманні неповнолітніх дітей.

Як відомо, суд дозволив Фурдичку їздити до Києва, оскільки він перебуває на обліку в медичній установі столиці, а його неповнолітні діти вчаться в школі Києва.

Нагадаємо, з директора Інституту агроекології зняли електронний браслет.

Раніше суд також продовжив відсторонення Фурдичка від посади директора Інституту агроекології.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: