У Раді чекають на екстрене засідання щодо е-декларування громадських активістів

Читать на русском
Андрій Парубій дав доручення комітету Ради з питань запобігання та боротьби з корупцією провести екстрене засідання по е-декларуванню громадських активістів.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій дав доручення комітету Ради з питань запобігання та боротьби з корупцією провести екстрене засідання по е-декларуванню громадських активістів.

Про це Парубій заявив, 3 квітня, відкриваючи пленарне засідання, пише «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу ВРУ.

Рада 3 квітня спробує скасувати декларації для антикорупціонерів: реакція соцмережЕ-декларування для громадських організацій парламент знову спробує скасувати наступного тижня, 3 квітня.

Спікер Парубій закликав керівників усіх фракцій максимально мобілізувати нардепів, а також звернувся до голови комітету з питань запобігання та боротьби з корупцією провести засідання комітету навіть під час пленарного засідання.

«Якщо є необхідність, його можна провести прямо тут, в залі. І дати будь-який висновок щодо тих законопроектів, які були зареєстровані, нами обговорені і узгоджені, і під якими є підписи більшості керівників фракцій», - заявив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламентський комітет з питань запобігання та протидії корупції не зміг розглянути законопроекти про скасування електронного декларування для громадських активістів через відсутність кворуму.

Також Парубій показав свою декларацію.

У НАЗК відзвітували скільки вже подали е-декларацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: