У Сумській області паводок підтопив частину Охтирки

Читать на русском
У Сумській області весняною повінню підтоплена частина Охтирки, вода піднялася майже на метр, рятувальники проводять евакуацію населення.

У Сумській області весняною повінню підтоплена частина Охтирки, вода піднялася майже на метр, рятувальники проводять евакуацію населення.

Як інформує «Слово і Діло», про це в понеділок, 2 квітня, повідомляє прес-служба обласної поліції в Facebook.

Танення криги: в яких областях можливі підтопленняНа річках України очікується подальше підвищення рівня води. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій назвали області.

«Весняною повінню підтоплена частина Охтирки. На допомогу населенню підняли весь особовий склад місцевої поліції. Правоохоронці на плавзасобах забезпечують патрулювання, супроводжують людей до безпечного місця й підтримують на вулицях міста громадський порядок», – ідеться в повідомленні.

За словами людей, вода піднялася майже на метр, були підтоплені будинки та господарські приміщення.

Зазначено, що наразі працівники поліції на плавзасобах разом із рятувальниками патрулюють вулиці, збирають із підтоплених будинків людей, які не змогли самостійно залишити район лиха.

«Постраждалих приймає міська лікарня, а також їх доставляють до місцевого готелю та будівлі міськвиконкому», – доповіли у відомстві, при цьому не уточнивши кількість таких потерпілих.

На місці події, крім поліції, працюють бригади ДСНС, швидкої допомоги та міськвиконкому. Рятувальні роботи тривають.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області через різке танення снігу й розлив Дунаю виявилися підтопленими чотири населені пункти.

Також відомо, що в Луганській області п'ять мостів під загрозою підтоплення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: