Прикордонники розкрили схему незаконного ввезення автомобілів

Читать на русском

Державна прикордонна служба України розкрила схему незаконного ввезення автомобілів на іноземних номерах.

Державна прикордонна служба України розкрила схему незаконного ввезення автомобілів на іноземних номерах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

За інформацією, робота тривала понад рік, а механізм порушення полягав у незаконному ввезенні в Україну з Польщі автомобілів польської та литовської реєстрації. При цьому використовувалися підроблені контрольні талони з відмітками прикордонної служби та митниці про перетин кордону. Наразі підтверджене незаконне ввезення 131 авто через пункт пропуску «Ягодин».

Також повідомляється, що 30 березня пройшли обшуки в сімох фігурантів кримінальної справи. Під час обшуку правоохоронці вилучили декілька транспортних засобів і низку доказів.

«Зокрема, під час обшуків виявили 4 незаконно ввезених транспортних засоби, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів», – ідеться в повідомленні прикордонників.

Крім того, були виявлені окремі елементи печаток і штампів українською та польською мовами, які використовувалися для підробки документів, підроблені печатки польських нотаріусів, понад тисячу бланків контрольних талонів, понад 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, близько 60 пакетів документів на автомобілі.

Слідчі дії тривають, вивчається питання про додаткову кваліфікацію дій учасників злочинної групи.

Раніше прикордонники виявили автомобіль, який розшукується Інтерполом.

Нагадаємо також, українські прикордонники затримали судно РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: