Прикордонники затримали нелегалів на кордоні з Угорщиною

Читать на русском
Прикордонники затримали групу осіб, які, подолавши загороджувальний паркан, спробували незаконно перетнути україно-угорський кордон.

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали шістьох нелегалів.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 28 березня, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Нелегальне працевлаштування в Польщі: чи загрожує щось українським заробітчанамПольща заявила, що нелегально влаштованих українців відправлятимуть назад. Уже стався перший інцидент. Що загрожує українським заробітчанам, міркували експерти.

За даними відомства, близько 6 години ранку прикордонники помітили групу осіб, які, подолавши загороджувальний паркан, спробували незаконно перетнути україно-угорський кордон.

Правопорушників затримали на відстані 15 метрів від лінії кордону.

«Ними виявилися один чоловік і п'ять жінок без документів, всі вони повідомили, що є громадянами В'єтнаму і мали намір після незаконного перетинання державного кордону України поліпшити умови свого проживання в одній з країн ЄС», - йдеться в повідомленні.

Для складання протоколів про адміністративні правопорушення та проведення фільтраційних заходів іноземців доставили до відділу прикордонної служби Лужники.

Раніше литовські прикордонники затримали 14 нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки, які сховалися в напівпричіп тягача з російськими номерами.

Раніше прикордонники затримали нелегалів з В'єтнаму на кордоні зі Словаччиною.

А співробітники поліції Донецької області виявили 200 нелегальних мігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: