Депутат Київради за рік намайнив криптовалюти на мільйони

Читать на русском
Депутат Київради від фракції Солідарність Сергій Майзель купив наприкінці минулого року лише біткойнів на 11,1 мільйона гривень, а його заробітна плата склала 93,6 тисячі гривень.

Депутат Київради від фракції БПП Солідарність Сергій Майзель купив наприкінці минулого року тільки біткойнів на 11,1 мільйона гривень, а його заробітна плата склала 93,6 тисячі гривень.

Про це пише «Слово і Діло».

Біткойн стане єдиною в світі валютою – голова TwitterКерівник Twitter Джек Дорсі вважає, що через десять років біткоїн обійде за важливістю долар і стане найактуальнішою валютою в світі.

Згідно з декларацією за минулий рік, колишній директор Київпастрансу Майзель задекларував володіння криптовалютою біткойн – на 11,1 мільйона гривень та ефіріум – на 3,8 мільйона.

Криптовалюта була придбана Майзелем наприкінці 2017 року. При цьому його заробітна плата за минулий рік склала 93,6 тисячі гривень, а дохід від відсотків – 150 тисяч гривень.

Також відомо, що на банківських рахунках депутат тримає 68,1 мільйона гривень, а готівкою – 380 тисяч доларів. Крім цього, Майзель вказав, що 1 мільйон гривень позичив третім особам.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Голубов витратив у грудні минулого року майже 24,5 мільйона гривень на купівлю криптовалюти «біткойн Голд».

Нагадаємо, кіберполіція розслідує викрадення біткойнів на мільйони доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: