Пожежа в Кемерово: губернатор подав у відставку

Читать на русском
Губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв подав у відставку на тлі розслідування пожежі в ТЦ Зимова вишня, яка забрала життя 64 людей.

Губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв подав у відставку на тлі розслідування пожежі в ТЦ Зимова вишня, яка забрала життя 64 людей.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє РІА «Новости».

У Кемерово затримали власника «Зимової вишні»У Росії затримана генеральний директор Кемеровського кондитерського комбінату Юлія Богданова, якій належить будівля торгового центру Зимова вишня, де 25 березня сталася пожежа.

У відеозверненні Тулєєв сказав, що зробив усе, що міг, і висловив співчуття рідним загиблих під час пожежі.

«Усі ми переживаємо страшну трагедію, яка сталася в Кемерові 25 березня. Ми втратили 64 людини і більшість з них - діти. Наші діти. Кожен з нас ось все це пропустив вже через своє серце, весь цей жах, біль цієї катастрофи ... Разом з нами сумує і вся Росія, і весь світ», - заявив він.

«Я зробив усе, що міг. Зустрівся з сім'ями загиблих, постарався вирішити питання з наданням допомоги. Ще раз висловлюю найглибші співчуття. Але треба ж жити, далі жити. Жити, щоб зберігати пам'ять про тих, кого ми втратили», - додав Тулєєв.

Як відомо, пожежа у торговому центрі Зимова вишня у Кемеровому сталася 25 березня.

За даними МНС РФ, під час пожежі загинули 64 людини, в тому числі 41 дитина, є також госпіталізовані. Також є інформація про зниклих безвісти, але їхня кількість різниться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: