Один з українських мобільних операторів заявив про запуск 4.5G

Читать на русском
Один з українських мобільних операторів заявив про запуск 4.5G (LTE Advanced Pro) у найбільшій кількості обласних центрів України.

Один з українських мобільних операторів заявив про запуск 4.5G (LTE Advanced Pro) у обласних центрах України.

Як пише «Слово і Діло», про це йде мова у повідомленні lifecell в соцмережах.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що у надзвичайно короткі терміни в Україні з'явиться 4G зв'язокСказано 12 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ви цього чекали і ми це зробили! Ми першими запустили 4.5G (LTE Advanced Pro) у найбільшій кількості обласних центрів України! Відтепер ще більше фото, відео, музики, стрімів та спілкування з друзями у вашому телефоні на новій швидкості 4.5G Інтернету», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше Український державний центр радіочастот повідомив, що починаючи з 30 березня, готовий до видачі компаніям мобільного зв’язку перших дозвільних документів на експлуатацію базових станцій зв’язку четвертого покоління.

Також нагадаємо, що попередньо Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Рішенням №157 від 20.03.2018 дозволила Українському державному центру радіочастот знизити тарифи на послуги, які пов’язані з підготовкою висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів, оформленням дозволів на їх експлуатацію, а також радіочастотним моніторингом технологій 4G.

Раніше повідомлялося, що три найбільші українські мобільні оператори виграли лоти, щоб купити ліцензії на 4G-зв'язок в діапазоні 1800 МГц.

Також генпрокурор Юрій Луценко розказав, що ГПУ прорахує вартість торгів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: