З'ясувалося, коли керівник САП прийде на допит

Читать на русском
Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що прийде на допит до Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури на 10 ранку 3 квітня.

Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що прийде на допит до Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури на 10:00 3 квітня.

Про це Холодницький заявив на брифінгу в п'ятницю, 30 березня, пише «Слово і Діло».

Холодницький тиснув на свого першого заступника в справі ЛБТЗ – СитникВ Антикорупційному бюро розповіли про випадок тиску головного антикорупційного прокурора на свого заступника.

«Цим департаментом здійснюється розслідування, 3 квітня мене викликають на допит до цього департаменту на 10:00, я піду на нього й надам усі свідчення. Я говорив, я ні від кого не ховаюся, нікуди не збираюся тікати. Але цим департаментом був, й за підтримки НАБУ, я так розумію, був встановлений пристрій прослуховування», – заявив Холодницький.

Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура та НАБУ скерували до дисциплінарної комісії скарги прокурорів на керівника САП Назара Холодницького.

Прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко повідомив, що Назар Холодницький був запрошений 30 березня на 10:00 на допит як свідкок до Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури. Однак на допит він не з'явився.

Раніше Холодницький заявив, що готовий відповісти за кожне сказане ним слово, яке зафіксував пристрій прослуховування в його кабінеті.

Нагадаємо, Луценко попросив зняти Холодницького з посади голови САП і його заступника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: