Холодницький прокоментував звинувачення Ситника

Читать на русском
Головний антикорупційний прокурор Назар Холодницький спростував звинувачення директора Антикорупційного бюро в затягуванні справ.
Назар Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що готовий відповісти за кожне сказане ним слово, яке зафіксував пристрій прослуховування в його кабінеті. Він додав, що про сам пристрій він дізнався ще 6 березня, й у зв'язку з цим порушив кримінальне провадження.

Про це він заявив журналістам на брифінгу в будівлі САП, повідомляє «Слово і Діло».

«Керівники двох відомств синхоронно скерували скаргу про звільнення мене з посади. Я її ще не бачив і коментувати її суть поки не можу. Я наполягатиму на публічному розгляді цієї скарги й обіцяю відповісти за кожне слово», – зазначив Холодницький.

За його словами, він наполягатиме, щоб запис продемонстрували повністю й не виривали з контексту деякі фрази.

Також Холодницький прокоментував звинувачення з боку директора НАБУ Артема Ситника в гальмуванні деяких справ і підпису підозр. Очільник САП підкреслив, що гальмував деякі справи лише у випадку недостатності доказів, і тому не підписував підозри, повертаючи їх до НАБУ.

Крім того, за його словами, жодного зливу інформації міському голові Одеси Геннадію Труханову не було. До того ж Холодницький спростував інформацію про те, що він знав заздалегідь про виїзд Труханова за кордон.

Нагадаємо, Луценко попросив зняти Холодницького з посади голови САП і його заступника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: