Хабар директору Інституту агроекології: суд заарештував майно дружини Фурдичка

Читать на русском
Детективи Антикорупційного бюро після арешту майна керівника однієї з науково-дослідних установ взялися заарештовувати майно його дружини.
Оксана Дребот

Майно дружини затриманого детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в отриманні хабара директора Інституту агроекології і природокористування Національної аграрної академії наук України Ореста Фурдичка Оксани Дребот заарештоване судом.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва понад тиждень тому за результатами розгляду клопотання правоохоронців, пише «Слово і Діло».

Детектив НАБУ в клопотанні просив заарештувати два нежитлових приміщення дружини Фурдичка, які розташовані в Києві та Київській області, площею 37 і 881 кв. м. відповідно, дві столичні квартири площею 46,8 та 41,6 кв. м. та автомобіль Nissan X-Trail 2017 року випуску, який вона придбала 10 жовтня. На нерухомість наклали арешт шляхом позбавлення права на продаж, а на автомобіль – позбавлення права на продаж, користування та розпорядження.

Додамо, що Дребот працює завідувачем відділу інституційного забезпечення природокористування Інституту агроекології і природокористування НААН, де директором є її чоловік.

Нагадаємо, суд заарештував вилучені під час обшуків у директора Інституту агроекології речі.

Раніше суд також заарештував майно Фурдичка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: