Зима повертається. В яких областях прогнозують сніг

Читать на русском
29 березня вночі у центральних, більшості північних та східних областей очікується невеликий мокрий сніг. Тепло буде лише на Закарпатті.

У четвер, 29 березня, вночі у центральних, більшості північних та східних областей очікується невеликий мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише «Слово і Діло».

Сніг увесь рік. Синоптик озвучив прогноз на квітеньДовгоочікувана українцями справжня весна не розпочнеться й у квітні, початок якого, за прогнозами синоптика, буде відносно прохолодним.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, у Чернігівській і Сумській областях -5...-11 градусів, вдень -3...+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг із дощем, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-5 градусів, вдень -1...+6 градусів, у Кіровоградській і Вінницькій областях +3...+10 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, вдень -1...+6 градусів, у Донецькій області +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, вдень +5...+13 градусів. На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, тільки у Львівській області місцями невеликий дощ, вдень дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень +3...+11 градусів.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг, вночі та вранці місцями ожеледь, температура вночі -3...-8 градусів, вдень -1...+4 градуси.

29 березня в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі та вранці місцями ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

Раніше синоптики попереджали, що в Україну на декілька днів повернеться зима.

Як відомо, на річках і водосховищах України починається льодохід, про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: