Погода на початку тижня: прохолодно, але без опадів

Читать на русском
У найближчу добу погоду в Україні буде визначати відносно суха і прохолодна, як для цієї пори року, повітряна маса.

У найближчу добу погоду в Україні буде визначати відносно суха і прохолодна, як для цієї пори року, повітряна маса.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у неділю, 25 березня, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, коли Землю накриє магнітна буряУ неділю, 18 березня, над Землею пронесеться магнітна буря, яка стане вже третьою з початку року.

Очікується погода без опадів, лише в Одеській, Миколаївській, Вінницькій і Кіровоградській областях вдень невеликий дощ. Вночі, вранці в Україні місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9°, в східних, центральних областях і в Карпатах місцями 10-13° морозу; вдень 4-9° тепла, на півночі Лівобережжя 0-3° тепла.

У Києві - без опадів; температура вночі 4-6° морозу, вдень 6-8° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 26 березня найвища температура вдень була 19,0 у 1983р., Найнижча вночі -9,3 в 1918 р.

На 27 березня синоптики прогнозують невеликі, в більшості центральних і Харківській областях помірні дощі (місцями, крім півдня, з мокрим снігом).

Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу (у східній частині 2-7° морозу), на півдні і в більшості центральних областей 0-5° тепла; вдень 3-9° тепла, в південній частині до 13° тепла, на півночі Лівобережжя близько 0°. На дорогах країни подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

У Києві на 27 березня прогнозується невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

Раніше синоптик озвучив прогноз на квітень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: