Снігопад у Києві: комунальники готові до роботи

Читать на русском
Снігоприбиральна техніка Київавтодору є у всіх районах міста. Також 50 бригад по ручному прибиранню чергують в столиці і готові до роботи в посиленому режимі.

55 одиниць снігоприбиральної та 127 одиниць допоміжної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор», а також 50 бригад по ручному прибиранні в складі 353 працівників чергують сьогодні в столиці і готові до роботи в посиленому режимі.

Про це повідомляє КМДА на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Названі регіони, які замете снігом«Укравтодор» і синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні найближчим часом.

«З 13:00 снігоприбиральна техніка« Київавтодору »була розміщена на вихідних позиціях у всіх районах міста. Така практика дозволяє дорожникам оперативно почати роботи по обробці доріг столиці посипальних матеріалів і не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів», - наголошується в повідомленні.

Дорожньо-експлуатаційні підприємства вже почали проводити превентивну обробку доріг.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, снігопад триватиме до середи.

Комунальна корпорація просить водіїв не паркувати автомобілі вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати снігоприбиральної техніки оперативно прибирати вулично-дорожню мережу столиці.

Раніше стало відомо, що через негоду в Україні без світла залишаються десятки населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: