Сміття в Тернопільській області: Барна не створив центри з утилізації в 2017 році

Читать на русском
Центри з утилізації сміття не з'явилися в Тернопільській області минулого року, незважаючи на обіцянку голови ОДА Степана Барни.
Степан БарнаСлово і Діло

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна не виконав обіцянку в 2017 році створити 5-6 окружних центрів, які займатимуться утилізацією сміття.

Таку обіцянку Барна дав 26 грудня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Водночас в області в нас є більш ніж 600 несертифікованих сміттєзвалищ. Наступного року плануємо створити 5-6 окружних центрів, які займатимуться утилізацією сміття. За рахунок місцевих бюджетів плануємо купити сміттєсортувальні лінії, переробні комплекси», – сказав чиновник.

Наприкінці лютого 2017 року Барна повідомив, що найближчим часом на розгляд депутатського корпусу облради буде винесена програма, яка передбачає формування окружних центрів акумулювання твердих побутових відходів.

Однак минулого року центри в області так і не з'явилися. Факт того, що обіцянка не виконана, сам Барна визнав 23 березня. «Ми плануємо такі створити», – зазначив він.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралася, що голови обладміністрацій обіцяють з приводу будівництва та ремонту очисних споруд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: