Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв створити окружні центри з утилізації сміття

23 березня 2018 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна ппообіцяв створити 5-6 окружних центрів, які будуть займатися утилізацією сміття області.
Архів
Сказано 23 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=AeolNDoZ-C8
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/131906.htm
  • Лист Тернопільської ОДА
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2704087-golova-ternopilskoi-oda-kaze-so-podav-u-vidstavku-se-minulogo-tizna.html

Результат

Оскільки голова Тернопільської ОДА Степан Барна подав у відставку, і не буде надалі мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона отримує статус "архів".

10 грудня 2018 року було затверджено програму поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській області на 2018-2020 роки, відповідно до якої передбачається будівництво 4 регіональних сміттєпереробних підприємств, проводиться робота по залученню інвесторів.

27 лютого 2017 року Степан Барна повідомив, що найближчим часом на розгляд депутатського корпусу Тернопільської обласної ради буде винесено Програму, яка передбачає формування окружних центрів акумулювання твердих побутових відходів. Це дасть можливість створити 5-6 центрів прийняття сміття, та в подальшому це допоможе налагодити ефективну систему утилізації відходів на території Тернопільської області.