Будівництво доріг: Гройсман провалив обіцянку ухвалити нові нормативи до 5 березня

Читать на русском
Кабінет міністрів України на початку березня так і не прийняв нові нормативи по будівництву доріг.
Володимир ГройсманСлово і Діло

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не виконав обіцянку про те, що Кабінет міністрів до 5 березня прийме рішення щодо нових нормативів в будівництві доріг.

Таку обіцянку прем'єр давав 12 лютого, нагадує «Слово і Діло».

Рівніші, безпечніші, довші: як політики обіцяють покращити українські дорогиОбіцянки політиків відремонтувати дороги українці чують із року в рік. Слово і Діло проаналізувало, хто з чиновників дотримав свого слова, а кому зробити українські дороги трохи кращими не вдалося.

«До кінця лютого повинні вийти на нові нормативи в будівництві доріг. Через три тижні уряд повинен прийняти остаточне рішення», – заявив Гройсман.

26 березня в Міністерстві інфраструктури «Слову і Ділу» повідомили, що Дорожній науково-дослідний інститут розробляє зміни в державні норми в частинах проектування і будівництва доріг. Міністерство регіонального розвитку вже погодило технічне завдання на розробку проекту нового документа і Мінінфраструктури планує найближчим часом оприлюднити першу редакцію змін.

Таким чином, станом на кінець березня розробка нових нормативів ще ведеться і Гройсман свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, уряд затвердив державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: