Савченко оприлюднила ролик з обіцянкою йти в президенти: реакція соцмереж

Читать на русском

Надія Савченко оприлюднила передвиборчий ролик, де вона одягає військову форму й говорить, що стане кандидатом у президенти.
Надія СавченкоСлово і Діло

У Facebook з'явився відеоролик за участю народного депутата Надії Савченко, яка зараз перебуває в СІЗО за звинуваченням у спробі державного перевороту.

На відео Савченко знімає із себе вишиванку, надягає військову форму й заявляє, що коли прийде час, вона стане кандидатом у президенти України.

«Війни політиків призводять до воєн у реальності. Коли в країні проходять вибори, українці програють країну політикам та олігархам. Тому що ніколи не відбуваються зміни політичної системи. Щоб Україна збереглась як країна й держава, потрібно знайти мудре рішення. Діяти потрібно на випередження. Я знаю, що робити, й рішення для себе діяти я ухвалила. Прийде час і я стану кандидатом у президенти України, але ваше рішення мені потрібне вже сьогодні», – йдеться в ролику.

«Слово і Діло» з'ясовувало, що про відео із Савченко думають у соціальних мережах.

«Щойно я почав переживати, що Банковій і Медведчуку буде складно розкручувати Савченко із СІЗО, як у мережі з'явився, по суті, передвиборчий ролик, де вона у військовій формі збирається в президенти. «Шоу Савченко» йде за планом. Головне – «вкидати» щотижня інформпривід для народу поговорити про «Надьку-опозиціонерку», – написав політолог Дмитро Корнійчук.

«Зняла вишиванку, одягла військову форму. Тобто мирного життя не чекати з таким президентом?», – написала Катерина Романова.

«Я ось дивлюся на те, що зараз відбувається навколо Наді, й у мене не зникає відчуття того, що за всім цим стоїть один режисер. Причому тепер – український. Тільки посадили, а ролик до виборів уже готовий. Скоро будуть борди. І все це Надя готувала разом із державним переворотом. От скажіть, друзі, людині, яка збиралася підірвати Раду й зробити переворот, для чого вибори? Для чого кандидатський ролик людині, яка готова була загинути під час теракту?», – написав журналіст Сергій Руденко.

«Де твоя команда? З ким ти йдеш? Станеш президентом і що зміниш із нинішнім правлінням? Збери кращих серед кращих. Президентство – це не панувати над народом, а служити йому на благо розвитку держави. Без команди ти йдеш воювати, а не розвивати державу», – вважає Адріана Полякова.

Нагадаємо, «Слово і Діло» зібрало обіцянки політиків про їхню можливу участь у виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: