Зміни в Facebook: Цукерберг втратив 3 мільярди

Читать на русском
Статок засновника Facebook Марка Цукерберга впав на 2,9 млрд дол. після того, як стало відомо, що соціальна мережа змінить алгоритм новинної стрічки.

Статок засновника Facebook Марка Цукерберга впав на 2,9 млрд дол. після того, як стало відомо, що соціальна мережа змінить алгоритм новинної стрічки.

Про це повідомляє Bloomberg, передає «Слово і Діло».

Які соцмережі та сайти блокують у різних країнах світу?В Україні блокуються соцмережі країни, яка почала проти неї збройну агресію і проводить масовану інформаційну кампанію на підтримку своїх дій: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, з яких причин і які сайти блокуються в інших країнах.

Відзначається, що після заяви про прийдешні зміни акції компанії впали на 3,9%. За даними видання, статок Цукерберга впав до 74,4 млрд дол.

Раніше Financial Times писала, що Facebook має намір знизити пріоритет публікацій від брендів і ЗМІ і приділити більше уваги постам від родичів і друзів користувача.

Цукерберг підтвердив ці зміни. За його словами, в Facebook надходило безліч звернень про те, що контент від публічних сторінок компаній і ЗМІ практично повністю заповнює стрічку. Також засновник соцмережі додав, що, згідно з дослідженнями, контент від близьких людей краще позначається на стані користувачів, ніж інші публікації.

При цьому він не став приховувати, що такі нововведення знизять час, який користувачі проводять в соцмережі. Проте Цукерберг впевнений, що цей час зможе стати більш цінним.

Раніше повідомлялося, що Facebook звинуватили в прослуховуванні користувачів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: