ОБСЄ зафіксувала 330 вибухів на Донбасі

Читать на русском
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ на Донбасі за добу зафіксували 330 вибухів в Донецькій області і жодного - в Луганській.

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі за добу зафіксували 330 вибухів в Донецькій області.

Про це повідомляє місія в своєму звіті за період з 19:30 25 березня до 19:30 год 26 березня, пише «Слово і Діло».

Україна закликала ОБСЄ розширити мандат і на КримУ МЗС привітали ухвалене 22 березня рішення Постійної Ради ОБСЄ про продовження на 12 місяців мандата СММ ОБСЄ в Україні та закликали здійснювати моніторинг ситуації в анексованому Криму.

«У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, серед іншого, приблизно 330 вибухів проти, орієнтовно, 220)», - йдеться в звіті.

Зокрема, в Донецькій області порушення були зафіксовані в районі Донецької фільтрувальної станції, Авдіївки, Горлівки, Світлодарська, Лебединського, Харчовик, сіл Зайченко і Роза.

У Луганській області місія зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню, але без вибухів, в порівнянні з попередньою добою, коли не було зафіксовано взагалі жодного порушення.

Нагадаємо, мандат місії ОБСЄ на Донбасі продовжили на рік.

Як відомо, за минулу добу, 27 березня, бойовики 32 рази порушили перемир'я.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: