Путін про пожежу в Кемерово: недбалість та нехлюйство

Читать на русском
Російський президент Путін назвав однією з причин трагедії в Кемерово злочинну недбалість і нехлюйство, висловивши співчуття рідним і близьким загиблих.

Пожежа в ТЦ «Зимова вишня» в Кемерово, що забрала життя понад 60 осіб, сталася через «злочинну халатність і нехлюйство».

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив президент РФ Володимир Путін під час наради в Кемерово, присвяченої ліквідації наслідків пожежі в ТЦ «Зимова вишня».

У російському Кемерово десятки людей загинули під час пожежі в ТРЦ: що пишуть у соцмережахПожежа в ТРЦ у Кемерово (Росія) почалася вчора, 25 березня. Що про інцидент думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Що в нас відбувається? Це ж не бойові дії, не викид метану на шахті. Люди прийшли відпочивати, діти. Ми говоримо про демографію й втрачаємо стільки людей. Через що? Через злочинну недбалість, через нехлюйство», – сказав Путін.

Він також висловив співчуття рідним і близьким загиблих, почавши нараду з хвилини мовчання.

Як повідомлялося, присутні на площі в російському місті Кемерово вимагають не лише відставки губернатора області Амана Тулєєва, а й оголосити точну кількість загиблих. Згодом жителів Кемерово пустили до моргу для підрахунку загиблих у пожежі.

Нагадаємо, в Кемерово проходить мітинг, на якому були присутні родичі жертв пожежі в ТЦ. Протестувальники вимагають відставки губернатора.

Пожежа та обвалення покрівлі в торговому центрі в Кемерово відбулися в неділю, 25 березня.

За останніми даними, внаслідок пожежі загинули 64 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: