НАБУ провело обшук у справі про роздачу землі Держгеокадастром

Читать на русском
Антикорупційне бюро перевіряє чиновників Держгеокадастру в Київській області за фактами зловживання владою.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливого зловживання владою чиновниками Головного управління Держгеокадастру в Київській області при виділенні в приватну власність земельних ділянок, які перебувають у постійному користуванні Вищедубечанського лісового господарства, детективи НАБУ провели обшук у приміщенні ТОВ «Науково-виробнича фірма «Геокад».

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, якою наклали арешт на на деяке вилучене під час обшуку майно, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначається, що 15 березня детективи НАБУ провели обшук у приміщенні НПФ «Геокад» і вилучили чорнові записи та два жорстких диски. У Бюро просили накласти на них арешт і суд задовольнив клопотання.

Як відомо, з кінця листопада 2017 року НАБУ проводить досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. За попередніми даними, дії чиновників Держгеокадастру спричинили тяжкі наслідки державним інтересам та інтересам Вищедубечанського лісового господарства на загальну суму близько 16 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в рамках справи проекту «Стіна» НАБУ провело обшук у екс-директора фірми, що одержувала державні кошти.

Раніше Бюро почало перевірку газового родовища, ймовірно, пов'язаного з оточенням президента України Петра Порошенка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: