Кубів назвав один із найбільш перспективних напрямків співпраці з ЄС

Читать на русском
Автомобілебудування є одним із найбільш перспективних напрямків співпраці України з ЄС, у тому числі 7 відсотків електричних джгутів для автомобілів Європи виготовляють у нашій країні.

Автомобілебудування є одним із найбільш перспективних напрямків співпраці України з ЄС, у тому числі 75% електричних джгутів для автомобілів Європи виготовляють у нашій країні.

Про це сказав перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів на конференції в Києві у вівторок, 27 березня, передає «Слово і Діло».

Степан КубівНародний депутат України
Кубів зобов'язаний здійснити прозору приватизацію державних підприємствСказано 14 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Автомобілебудування – один із найбільш перспективних напрямків співпраці з країнами ЄС. 75% електричних джгутів для автомобілів всієї Європи виготовляють в Україні. Кабельні мережі поставляються на заводи 11 країн ЄС, де комплектують моделі світових брендів. Також перспективні напрямки співпраці – авіабудування та енергетичне машинобудування», – сказав Кубів.

Він зазначив, що українська промисловість має сильний потенціал і може стати серйозним партнером для європейських компаній. Така співпраця буде взаємовигідною й відкриє нові можливості для зростання.

Кубів зазначив, що Україна активно переймає та адаптує найкращі практики ЄС щодо розвитку промисловості. Зокрема, розпочата активна фаза запровадження підходу смарт-спеціалізацій у пілотних областях разом зі Спільним дослідницьким центром Європейської комісії.

Раніше Євросоюз підтвердив закриття прикордонних проектів з Україною.

Також нагадаємо, що ЄС профінансує науку та інновації в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: