Дві великі авіакомпанії зацікавилися аеропортом «Львів»

Читать на русском
Іспанська авіакомпанія Vueling та катарська Qatar Airways можуть незабаром зайти до міжнародного аеропорту Львів імені Данила Галицького. Переговори щодо співпраці вже анонсовано.

Іспанська авіакомпанія Vueling та катарська Qatar Airways можуть незабаром зайти до міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Переговори щодо співпраці вже анонсовані.

Як інформує «Слово і Діло», про це розповіла гендиректор львівського аеропорту Тетяна Романовська в інтерв'ю галузевому порталу ЦТС.

«Поки ми маємо три напрямки, які відкриває Wizz Air, і тому фактично інші лоукости будуть дивитися, як вони будуть працювати. EasyJet обслуговує переважно англійський ринок, на який якраз виходить Wizz Air. Eurowings – німецький лоукост. Але Дортмунд і Берлін уже теж зайняті Wizz Air. Щодо Іспанії, тут все вільніше, й ми ведемо переговори з Vueling», – зазначила вона.

Авіакомпанія Vueling на українському напрямку зараз виконує прямі рейси з аеропорту «Київ» до Барселони та Римп.

Крім того, за словами Романовської, Qatar Airways теж посилила інтерес до аеропорту.

«Вони пообіцяли, що звернуть увагу на нас і будуть вивчати наші можливості ... У зв'язку з тим, що події в Азії відбуваються дуже динамічно, інтерес компанії Qatar Airways до нас значно зріс ... Тому я припускаю, що незважаючи на те, що вони довго думають, все ж можна їх очікувати цього або, можлливо, наступного року», – сказала вона.

Ryanair зайшов в Україну: реакція соцмережRyanair із жовтня вже точно запустить рейси з Києва та Львова. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

Нагадаємо, що 23 березня аеропорти «Бориспіль» і «Львів» підписали договори з лоукост-авіаперевізником Ryanair про початок польотів в Україну. Компанія вже почала продаж квитків на українські рейси в системі бронювання.

Авіакомпанія відкриє 15 напрямків: 10 напрямків із Києва і 5 напрямків зі Львова до Європи. Найдешевші квитки коштуватимуть від €10, а середня вартість квитка для України буде нижчою за €40. Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 мільйон українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: