Пожежа в Кемерово: ТЦ знову димить

Читать на русском
З будівлі ТЦ Зимова вишня в Кемерово знову пішов дим. Поки загоряння так і не вдалося ліквідувати повністю. Рятувальники продовжують пошуки людей зниклих безвісти після пожежі.

З будівлі торгового центру «Зимова вишня» в російському Кемерово знову пішов дим.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс».

Пожежа в Кемерово: консульство з'ясовує, чи є серед жертв українціУкраїнський консул у Новосибірську перевіряє інформацію, чи громадяни України могли бути серед загиблих і постраждалих внаслідок пожежі в ТРЦ в місті Кемерово.

Дим видно на рівні третього й четвертого поверхів за всім периметром будівлі.

Як відомо, до ранку понеділка пожежу так і не вдалося ліквідувати повністю. Також рятувальники продовжують пошуки людей зниклих безвісти після пожежі.

Голова МНС Росії Володимир Пучков повідомив, що число жертв пожежі в кемеровському ТЦ – 64 особи, тіла 6 з них залишаються під завалами.

Також із початку пожежі 44 постраждалих звернулися за допомогою до медустанов, з них 10 осіб у лікарнях.

Нагадаємо, в неділю, 25 березня, в торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» в Кемерові сталася сильна пожежа, жертвами якого стали більш ніж 60 осіб. Близько півтора десятка осіб поки вважаються зниклими безвісти.

За фактом загибелі людей під час пожежі в торговому центрі Слідчий комітет порушив кримінальну справу. Щодо цього вже допитані й затримані четверо осіб, серед яких керівник керівної компанії, яка обслуговувала ТЦ.

Пожежа почалася в батутній кімнаті. За попередніми даними, один із дітей підпалив поролон принесеною запальничкою. За іншою версією, причиною пожежі може бути несправна електропроводка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: