Пожежа в Кемерово: серед загиблих 9 дітей

Читать на русском
Кількість постраждалих у пожежі в торговому центрі Зимова вишня зросла до 47 осіб. Серед загиблих числяться дев'ять дітей.

Після пожежі в торговому центрі в Кемерово, РФ, серед загиблих дев'ять дітей, ведуться пошуки 41 дитини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник начальника Головного управління МНС по Кемеровській області Борис Дедюхін, передає ТАСС.

У Закарпатській області спалахнула масштабна пожежа в торговому центріУ Нересниці Тячівського району Закарпатської області у вівторок, 20 березня, загорівся чотириповерховий торговий центр, орієнтовна площа пожежі становить близько тисячі квадратних метрів.

«Загинули 37 людей, їх важко впізнати. Попередньо, серед них дев'ять дітей», - сказав він на засіданні оперативного штабу.

Дедюхін додав, що зниклими безвісти числяться 64 людини.

«За заявами родичів, зниклими безвісти вважаються 64 людини», - сказав він.

У той же час заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях Андрій Мамченко повідомив, що рятувальники ведуть пошук 41 дитини, які зникли безвісти після пожежі в ТРЦ.

Нагадаємо, пожежа в ТЦ в Кемерово почалася на четвертому, останньому поверсі торгового центру вдень 25 березня. Площа займання досягла 1,5 тисячі квадратних метрів. З будівлі було врятовано 20 осіб, ще 100 евакуйовані.

Пожежа почалася в батутними кімнаті. За попередніми даними, хтось із дітей підпалив поролон принесеною запальничкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: