Закарпаття стало метою Росії – Порошенко

Читать на русском
Російські спецслужби атакували Закарпаття з метою ускладнення відносин України із західними партнерами.

Російські спецслужби атакували Закарпаття з метою ускладнення відносин України із західними партнерами.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав президент Петро Порошенко під час виступу з нагоди Дня Нацгвардії України, повідомляє прес-служба глави держави в понеділок, 26 березня.

Як мажоритарники Закарпатської області сприяли національній безпеціЧи допомагали брати Балоги Україні вступити до НАТО й хто з них домагався перевірки офіцерів ЗСУ на профпридатність.

«Ціла низка подій останнього часу свідчить про те, що боротьба справжніх патріотів України за право жити в суверенній, сильній, незалежній, демократичній, європейській країні йде на всій її території – від Донбасу, де здійснюється пряма іноземна агресія проти нашої держави, до Закарпаття, яке стало об'єктом атаки російських спецслужб з метою ускладнити відносини нашої з вами держави з нашими західними партнерами», – заявив Порошенко.

Президент підкреслив, що «на фронті або за колорадською стрічкою, або за російським триколором легко пізнати ворога».

«Складніше розібратися в тилу, бо тут, усередині України, ворог камуфлюється, мімікрує, діє замасковано, підступно, через «п'яту колону». Він використовує в своїх інтересах і вплітає в свої ганебні сценарії політиків, які справляють враження, на перший погляд, цілком проукраїнських. Слова з вуст зриваються ніби патріотичні, а на лобі ж не написано, що вони іноді не соромляться гроші брати навіть із Москви», – додав глава держави.

Нагадаємо, що 4 лютого в Ужгороді в будівлю закарпатського Товариства угорської культури кинули пляшку із запальною сумішшю.

Дипломати Угорщини рекомендували не їздити на Закарпаття своїм громадянам упродовж 16-18 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: