Тимошенко прокоментувала ситуацію навколо Савченко

Читать на русском
Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що після повернення з полону бойовиків і російської в'язниці Савченко потрібна була психологічна реабілітація.

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що після повернення з полону бойовиків і російської в'язниці потрібно було наполягати на тривалому курсі психологічної реабілітації Надії Савченко.

Про це політик заявила в коментарі журналістам, повідомляє ТСН, передає «Слово і Діло»

«Коли Надія повернулася додому, переживши колосальні стреси, знущання, голодування, наруги, в т.ч. страх ... треба було наполягати на тривалій психологічній реабілітації», - заявила Тимошенко.

При цьому, лідер «Батьківщини» додала - «як людину, мені її дуже шкода».

«Просто опинилася не на своєму місці в житті», - зазначила Тимошенко.

Раніше, в Батьківщині пояснили терористичний настрій Савченко.

Невиконані обіцянки. У Тимошенко пояснили терористичний настрій СавченкоСлова Савченко, зафіксовані на відео, оприлюдненому гепрокурором Луценком у ВР, знаходять відгуки у багатьох українців, які накопичили ненависть до чинної влади та ситуації у державі.

Додамо, Надія Савченко стала нардепом, пройшовши в ВР VIII скликання першим номером в списках «Батьківщини». Однак після того, як Савченко відвідувала Мінськ і вела переговори з ватажками ОРДЛО, вона вийшла зі складу партії «Батьківщина», але залишалася в однойменній фракції.

Пізніше, Батьківщина виключила Савченко і з фракції.

23 березня 2018 року суд обрав запобіжний захід нардепу Надії Савченко у вигляді утримання під вартою до 20 травня без можливості внесення застави за підготовку терактів. Захист оскаржить рішення суду.

Що про судове засідання у справі Савченко думають в соціальних мережах - в огляді «Слова і Діла». Огляд обіцянок Савченко - за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: