Суд заарештував Савченко: що пишуть в соцмережах

Читать на русском

Надії Савченко 23 березня обрали запобіжний захід. Що про судове засідання пишуть в соцмережах - в добірці Слова і Діла.
Надія СавченкоСлово і Діло

Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 23 березня, заарештував народного депутата Надію Савченко за підозрою в підготовці терактів.

Відзначимо, в ході засідання Савченко з сьогоднішнього дня оголосила голодування. Крім того, нардеп заявила, що не збирається тікати з України: «Я нікуди не втечу. Я залишаюся в Україні, тому що я Герой України. Я залишаюся в Україні для того, щоб виконувати свою роботу».

Що про судове засідання у справі Савченко думають в соціальних мережах – в огляді «Слова і Діла».

«За десять хвилин до першої години дня, тобто до обіду, Надя Савченко оголосила голодування. Цікаво – хоч до трьох годин дня протримається? Взагалі це, звичайно, вже не смішно. Людина перетворює цей процес в Україні в точно такий же, який був в Росії. Майка з тризубом, голодування, якісь гучні заяви ... Фарс», – написав журналіст Дмитро Литвин.

«Я в цілому зберіг своє позитивне ставлення до Савченко, хоча деякі моменти мені останнім часом не подобалися. З'явився якийсь комплекс: «більше всіх люблю Україну, а ви тут все продати її готові», – написав Олексій Лапшин.

«Савченко про ночі в СІЗО:« Навіть гірше, ніж у ворога». Судячи з усього, у «ворога» було і тепліше, і ситніше, і, мабуть, навколо була дружня атмосфера. І завдання «ворог» ставив ясно і конкретно», – написав політтехнолог Олексій Голобуцький.

«Шоу «Надя в катівнях у Путіна» перейшло в шоу «Надя в катівнях у Порошенка». Таке можна і на рік розтягнути. До президентських виборів. Веселий судовий процес. З голодуванням, хлібний м'якуш, яскравими виступами Наді та інше. І урочисте виправдання судом під вибори», – написав політолог Дмитро Корнійчук.

«Народився жарт, що суддя так довго сидить в нарадчій кімнаті для того, щоб сторона обвинувачення мала можливість донести-доповісти якісь документи, підчистити свої ляпи, підписати і завірити якісь сторінки», – написав журналіст Михайло Ганницький.

Нагадаємо, Надія Савченко під час судового засідання по обранню їй запобіжного заходу заявила, що потрапити на окуповану частину Донбасу дуже просто, але все її поїздки туди мали «вищу мету».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: