У Кремлі відреагували на версію про вербування Савченко спецслужбами РФ

Читать на русском
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував версію про вербування Надії Савченко спецслужбами Росії.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував версію про вербування Надії Савченко спецслужбами Росії під час її перебування у в'язниці на території РФ і вважає подібні заяви «повною нісенітницею»

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Мир 24», передає «Слово і Діло».

«Це, напевно, версія британців, вони люблять озвучувати такі версії. Природно, це повна нісенітниця. Савченко - це глибоко внутрішня справа України», - заявив Пєсков.

При цьому, він також поцікавився, чи буде прийнято «якусь заяву європейських лідерів з вимогою до Києва дати свободу Савченко».

Суд заарештував Савченко: що пишуть в соцмережахНадії Савченко 23 березня обрали запобіжний захід. Що про судове засідання пишуть в соцмережах - в добірці Слова і Діла.

Відзначимо, вперше ситуацію прокоментувала і Юлія Тимошенко, яка вважає, що після полону і російської в'язниці Савченко була потрібна тривала реабілітація.

23 березня 2018 року суд обрав запобіжний захід нардепу Надії Савченко у вигляді утримання під вартою до 20 травня без можливості внесення застави. Захист оскаржить рішення суду.

У залі суду Савченко звернулася до Путіна з проханням відпустити політв'язнів. Крім того, нардеп оголосила голодування.

Що про судове засідання у справі Савченко думають в соціальних мережах - в огляді «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: