Савченко на суді звернулася з проханням до Путіна

Читать на русском
Депутат Верховної ради Надія Савченко знову закликала президента РФ Володимира Путіна звільнити всіх українських політв'язнів і полонених.

Депутат Верховної ради Надія Савченко знову закликала президента РФ Володимира Путіна звільнити всіх «українських політв'язнів і полонених».

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Суд заарештував Савченко: що пишуть в соцмережахНадії Савченко 23 березня обрали запобіжний захід. Що про судове засідання пишуть в соцмережах - в добірці Слова і Діла.

«Я прошу вас ще раз: відпустіть українських політв'язнів і полонених, відпустіть людей, обміняйте їх на своїх», - сказала вона на засіданні суду в Києві.

Савченко зазначила, що «кожен демократичний політик повинен цінувати людське життя» незалежно від політичної ситуації.

«Після виборів президента РФ і до спортивного свята ... є можливість звільнити людей, і я бажаю вам успіхів в цьому», - додала депутат.

Раніше Савченко заявляла, що готова «відсидіти 22 роки в Росії, якщо замість випустять всіх українських полонених».

У п'ятницю Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народному депутату України Надії Савченко терміном на 59 діб - до 20 травня.

Нагадаємо, нардепа підозрюють у підготовці терактів в сесійній залі Верховної Ради. За словами Луценка, слідство має докази того, що вона планувала знищити бойовими гранатами дві ложі, а за допомогою автоматів добивати тих, хто виживе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: