Порошенко подякував Трампу за виділені гроші

Читать на русском
Президент України висловив вдячність президенту лідеру США за підписання бюджету, в якому передбачена допомога Україні в розмірі 620 мільйонів доларів.

Президент Петро Порошенко вважає, що збільшення витрат на підтримку України в бюджеті США на 2018 рік є «потужним і своєчасним сигналом» і реальною практичною допомогою зі зміцнення оборонного потенціалу нашої країни.

Про це йдеться в заяві глави держави в Facebook, пише «Слово і Діло».

Порошенко в Катарі домовився про військову співпрацюУкраїна та Катар підписали угоду про військово-технічне співробітництво між двома країнами.

«Вдячний президентові Дональду Трампу і Конгресу США за підтримку бюджетного закону, який передбачає збільшення витрат на підтримку України на 2018 рік, підтверджуючи лідируючу роль Сполучених Штатів в захисті ключових принципів свободи і демократії», - написав президент.

За словами Порошенка, прийняття нового бюджету США є зокрема «потужним і своєчасним сигналом, який вкотре засвідчив незмінну двопартійну підтримку просування України шляхом демократичних змін».

«Найефективніший спосіб зупинити агресора - це запевнення його в готовності до гідної оборони і відсічі будь-якого нападу», - зазначив президент.

Нагадаємо, 23 березня президент США Дональд Трамп підписав бюджет США на 2018 рік у розмірі 1,3 трильйона доларів, який також передбачає 620 мільйонів доларів допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: