Порошенко в Катарі домовився про військову співпрацю

Читать на русском
Україна та Катар підписали угоду про військово-технічне співробітництво між двома країнами.

Україна та Катар підписали угоду про військово-технічне співробітництво між країнами.

Як інформує «Слово і Діло», підписання документа відбулося під час візиту президента України Петра Порошенка до Катару, повідомляє прес-служба гдави держави.

Полторак розповів, скільки озброєння й техніки придбали цьогорічКерівник Міністерства оборони України Степан Полторак заявив, що цього року вже було закуплено приблизно 100 одиниць озброєння і військової техніки.

«В присутності президента України Петра Порошенка та еміра держави Катар шейха Таміма бін Хамада Аль Тані була підписана угода між Кабінетом міністрів України та урядом держави Катар про військово-технічне співробітництво», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підписання документа сприятиме активізації взаємовигідного та довгострокового співробітництва між двома державами у військово-технічній галузі з використанням новітніх наукових і технічних досягнень у оборонній промисловості.

«Документ сприятиме зміцненню дружніх відносин між Україною та Катаром, спрямованих на вдосконалення обороноздатності двох держав», – додали в прес-службі президента.

Як повідомлялося, 20 березня президент України Петро Порошенко перебуває з офіційним візитом у Катары.

Під час візиту української делегації до Катару була досягнута домовленість щодо скасування візового режиму між країнами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: