Україна завершила переговори з Ryanair – Гройсман

Читать на русском
Найбільший європейський лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт Бориспіль заявили про успішне завершення переговорів, за підсумками яких авіакомпанія нарешті літатиме в Україну.

Найбільший європейський лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт «Бориспіль» заявили про успішне завершення переговорів, за підсумками яких авіакомпанія нарешті літатиме в Україну.

Про це на засіданні уряду повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

«Ryanair та аеропорт «Бориспіль» успішно завершили переговори ...Це означає, що аеропорт запроваджує нову систему розцінок», – заявив Гройсман.

За його словами, в результаті досягнутих угод перельоти стануть доступнішими.

«До кінця тижня угода буде підписана», – додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ryanair розглядає можливість польотів ще з трьох міст України.

Прихід Ryanair в Україну: коли може розпочати польоти та чи будуть дешевими авіаквиткиЄвропейський лоукостер Ryanair може почати літати в Україну наприкінці жовтня-на початку листопада 2018 року. Про перспективи та цінову політику лоукостера розповіли експерти.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.

Також міністр повідомив, що переговори з лоукостером Ryanair перебувають на завершальному етапі й прихід компанії на український ринок може відбутися вже в січні-лютому 2018 року.

У 2017 році вже була здійснена спроба виходу лоукостера на український ринок, яка зірвалася через небажання аеропорту «Бориспіль» надати знижки, зокрема на рейс Київ-Лондон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: