Стало відомо, які регіони планує відвідати Денісова

Читать на русском
Новий уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова має намір відвідати підконтрольні бойовикам райони Донбасу і анексований Росією Крим.

Новий уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова має намір відвідати підконтрольні бойовикам райони Донбасу і анексований Росією Крим.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба омбудсмена.

Денісову призначили омбудсменом: результати голосування в РадіНайбільше голосів за Денісову віддали фракції БПП і Народного фронту, а в Самопомочі жоден депутат не голосував за колишнього міністра соцполітики.

«Поїхати на окуповану територію дуже складно, але я буду працювати таким чином, щоб все ж таки я могла туди поїхати, у тому числі й на територію Криму», – сказала уповноважений парламенту з прав людини.

До слова, міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch повідомляє, що російська влада в анексованому Криму посилили переслідування кримських татар під різними приводами з метою повного придушення інакомислення на півострові.

У звіті правозахисників вказано, що з березня 2014 року на півострові «російська влада і її довірені особи піддали членів кримськотатарського народу і їх прихильників, в тому числі журналістів, блогерів, активістів та інших людей, переслідуванням, залякуванням, погрозам, незаконним обшукам, фізичним нападам».

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада призначила депутата від «Народного фронту» Людмилу Денісову уповноваженим парламенту з прав людини 15 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: