Омелян уточнив терміни запуску польотів Ryanair

Читать на русском
Ірландський лоукостер Ryanair може почати літати до України наприкінці жовтня-на початку листопада 2018 року.

Ірландський лоукостер Ryanair може почати літати до України наприкінці жовтня-на початку листопада 2018 року.

Як інформує «Слово і Діло», про це на брифінгу розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент «РБК-Україна».

«Ми не коментуємо жодних подробиць до підписання контрактів з двома державними аеропортами. Єдине, що можу повідомити, це орієнтовний початок рейсів: кінець жовтня-початок листопада», – повідомив Омелян.

Він також зазначив, що розраховує на зростання пасажиропотоку в аеропорту «Бориспіль» до 20 млн протягом найближчих трьох років.

«Якщо нам це вдасться, я буду щасливий. Поки зростання 20-30% цього забезпечити не може. Але я сподіваюся, за рахунок продуманої бізнес-стратегії аеропорту ця цифра абсолютно досяжна за рахунок бюджетних авіакомпаній», – зазначив Омелян.

Крім того, він повідомив, що продовжуються переговори щодо створення бюджетних авіакомпаній в Україні за рахунок іноземного капіталу.

«Нам необхідно розвивати цей ринок. Наше чітке бачення та мета, щоб у нас були створені регіональні хаби на базі щонайменше Львова, Одеси та Харкова», – пояснив міністр інфраструктури.

Омелян розповів, чи повернеться Ryanair в УкраїнуІрландський лоукост Ryanair і Міжнародний аеропорт Бориспіль близькі до досягнення консенсусу. Про переговори розповів міністр інфраструктури.

Раніше Омелян назвав аеропорти, до яких зайде RyanAir.

Також Омелян розповів, за скількома маршрутами може полетіти RyanAir.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: