Єдиний диспетчерський центр швидкої допомоги Одеської області так і не відкрився, як обіцяв Степанов

Читать на русском
Максим Степанов вперше провалив обіцянку як голова Одеської обласної державної адміністрації. Він так і не встиг відкрити єдиний диспетчерський центр швидкої допомоги до кінця 2017 року.
Максим СтепановСлово і Діло

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов не виконав обіцянку до кінця 2017 року створити в регіоні Єдиний диспетчерський центр швидкої допомоги.

Таку обіцянку він дав 20 червня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Я хочу підкреслити, що Єдиний діспетчерський центр швидкої допомоги цього року почне свою роботу. Ми його створимо. Нам це дуже необхідно, тому що перш за все ми отримаємо серйозну економію коштів. Я маю намір ці кошти направити на оновлення відповідного парку швидкої медичної допомоги», – заявив Степанов журналістам.

Проте в 2017 році такий центр не розпочав свою роботу. 2 березня 2018 року Степанов заявив у прямому ефірі «7 каналу», що єдина диспетчерська екстрена медична допомога буде запущена до кінця 2018 року. За його словами, вся система базуватиметься в одному місці. Після того, як кожен автомобіль швидкої допомоги був обладнаний GPS-трекером, економія лише на паливі склала більш ніж 15%. Завдяки цьому вдалося купити п'ять нових автомобілів для сільських медиків. Але щоб повністю оновити автопарк швидкої допомоги в області, потрібно купити ще 90 машин.

Незважаючи на те, що Степанов провалив свою обіцянку, «Слово і Діло» продовжує стежити за її виконанням уже в 2018 році.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Степанов дав 26 обіцянок, з яких 9 виконав, а одну – провалив.

Які зобов'язання взяли на себе голови ОДА на 2018 рік – на нашій інфографіці.

Також ми писали, що одеський губернатор назвав пріоритети своєї роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: