Новий одеський губернатор назвав пріоритети своєї роботи

Читать на русском
Новий глава Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов назвав пріоритети своєї роботи.
Максим Степанов

Новий глава Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов розповів, що серед своїх пріоритетів бачить будівництво доріг, залучення інвестицій в регіон, реформування структури облдержадміністрації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Newsru.ua.

Зокрема, Степанов в ході спілкування з журналістами в середу зазначив, що, за його даними, на автодорозі Одеса - Рені в ремонту потребують понад 230 км, на що потрібно близько 1,4 млрд грн. Також Степанов вважає за необхідне підтримувати в хорошому стані трасу Київ - Одеса.

Для залучення інвестицій новий голова Одеської ОДА вважає за необхідне проведення інвестиційних форумів. Крім того, в його планах - створення окремого структурного підрозділу, який, зокрема, має буде займатися підготовкою інвестиційних пропозицій.

Крім того, новий глава обладміністрації має намір реформувати структуру цього відомства в цілому, тому що за його словами, діюча структура працює неефективно. «У нас сьогодні 4,4 тисячі звернень громадян, на які не дано відповіді», - навів Степанов один із прикладів.

Степанов зазначив, що має намір відродити управління агропромислової політики, а також розділити управління охорони здоров'я та соціальної політики, які в даний час об'єднані.

Він додав, що найближчим часом має намір відвідати всі райони Одеської області, щоб особисто ознайомитися з місцевими проблемами. Почати Степанов має намір з південних районів - Ренійського, Ізмаїльського, Болградського, а по дорозі на власні очі побачити обсяги майбутніх робіт по трасі Одеса - Рені.

Нагадаємо, 12 січня Президент призначив Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: