Чорновол провалила обіцянку ходити до Ради у футболці з написом «Ляшко продався Фірташу»

Читать на русском
Не вийшло в Тетяни Чорновол ходити до Ради в одному й тому самому вбранні, незважаючи на власну обіцянку тролити колег, поки не ухвалять законопроект про прозорість газового ринку.
Тетяна Чорновол"Слово і Діло"

Народний депутат України Тетяна Чорновол пообіцяла ходити на засідання Верховної Ради у футболці з написом «Ляшко продався Фірташу» поки не буде ухвалений законопроект №6391-1 «Про внесення змін до закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» (щодо створення єдиної бази абонентів-споживачів природного газу).

Таку обіцянку вона дала 2 березня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Поки не буде ухвалений законопроект про прозорість газового ринку, я ходитиму на засідання Верховної Ради в такій футболці – «Ляшко продався Фірташу», – пообіцяла Тетяна Чорновол на своїй сторінці в Facebook.

Під час брифінгу в парламенті 15 березня 2018 року на Тетяні Чорновіл не було футболки з написом «Ляшко продався Фірташу». Відзначимо, брифінг проходив у четвер – день, коли Рада голосує за закони, тобто Чорновол не виконала свою обіцянку. Відзначимо, що двома днями раніше, 13 березня, на нардепі все-таки була футболка з обіцяним слоганом.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Тетяна Чорновол дала 30 обіцянок, з яких 15 виконала, а 7 – провалила.

Раніше Чорновол зробила заяву про обіцянку блокувати трибуну Верховної Ради: «Це не є сенсом мого життя».

Також ми писали про те, як виконують свої обіцянки політики-журналісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: