Чорновол про обіцянку блокувати трибуну Ради: це не є сенсом мого життя

Читать на русском
Тетяна Чорновол відмовилася відповідати на запитання, чому вона та фракція Народного фронту не блокували трибуну Верховної Ради до ухвалення закону про спецконфіскацію.
Тетяна Чорновол

Народний депутат Тетяна Чорновол прокоментувала свою невиконану обіцянку щодо блокування трибуни Верховної Ради до ти пір, поки депутати не ухвалять законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення дієвих механізмів, спрямованих на виявлення майна, набутого злочинним чи іншим неправомірним шляхом, запобігання його використанню всупереч інтересам суспільства і держави».

Відповідну обіцянку депутат дала 15 червня цього року, заявивши, що блокуватиме трибуну парламенту до ухвалення законопроекту №4811.

«У мене немає в планах, у сенсі мого життя блокування трибуни. Сенс моєї депутатської роботи – це повернути кошти до Бюджету. І я це зроблю», – заявила Чорновол, коментуючи власне зобов’язання в ефірі ток-шоу «Право на владу» в четвер.

Раніше «Слово і Діло» закрило цю обіцянку зі статусом «не виконано», оскільки на засіданнях Верховної Ради ввечері 16, 17 червня, 5 та 6 липня фракція «Народного фронту» трибуну не блокувала. Між тим ані законопроект авторства Чорновол, ані альтернативний проект закону, що також передбачає режим спецконфіскації (№5142), необхідної кількості голосів так і не набрали.

Чорновил об обещании блокировать трибуну Рады: это не является смыслом моей жизниSlovoiDilo

Наразі в Тетяни Чорновол зафіксовано 25 обіцянок, 5 з яких вона провалила, тоді як 10 – виконала. В рейтингу депутатів Верховної Ради вона посідає 109-у сходинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: