В інциденті між Чорновол і блокадниками постраждав журналіст

Читать на русском
Народний депутат з боку блокадників завдав журналістові тілесні ушкодження та заволодів його особистим майном. Поліція відкрила кримінальне провадження.

У результаті конфлікту між депутатом Тетяною Чорновол та активістами торгової блокади Донбасу постраждав журналіст.

Поліція Донецької області відкрила кримінальне провадження, повідомили в прес-службі відомства, передає «Слово і Діло».

«Вчора, 6 березня, на залізничній станції Кривий Торець стався конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади, під час якого були завдані тілесні ушкодження журналісту інформаційного агентства. Поліцейськими всі факти зареєстровані, проводиться перевірка», – йдеться в повідомленні.

Близько 18:30 до чергової частини Торецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Кривий Торець відбувається конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади. Чорновол намагалася припинити блокування залізничних шляхів. Народний депутат була зі своїм помічником, журналістом інформаційного агентства.

З боку блокувальників інший народний депутат розпочав конфлікт із журналістом. Після чого представник ЗМІ звернувся до поліції зі скаргою: депутат завдав йому тілесних ушкоджень та заволодів його особистим майном.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ст. 186 «крадіжка» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора нардепа Чорновол за лайку активісти закидали яйцями.

Раніше активісти заявляли, що не мають наміру знімати блокаду на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: