ПриватБанк застеріг про нові махінації

Читать на русском
Банк закликав користувачів бути обережними, щоб не потрапити на гачок шахраїв. У мережі Instagram з'явилося кілька фейковий шахрайських акаунтів.

ПриватБанк закликав користувачів соціальної мережі Instagram не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах і не передавати шахраям персональні дані.

Про це йдеться в повідомленні банку, пише «Слово і Діло».

ПриватБанк хочуть зробити найкращим в Європі та продатиНовий голова правління Приватбанку Петро Крумханзл хоче зробити фінансову установу кращою в Європі.

За даними банку, в мережі Instagram з'явилося кілька фейковий шахрайських акаунтів.

«У разі переходу за рекламним посиланням користувачу пропонують зареєструватися і отримати гроші. Під час реєстрації користувачів просять ввести особисті дані та інформацію про рахунки в Приватбанку. У коментарях фейкових акаунтів користувачів розповідають, що їм нібито вже зарахували ці гроші на карту», - повідомляє прес -служба.

Банк закликав користувачів бути обережними, щоб не потрапити на гачок шахраїв.

«Якщо клієнт сумнівається щодо операцій зі своїми картами або вважає, що став жертвою шахрайства, йому треба негайно звернутися на гарячу лінію клієнтської підтримки банку 3700», - заявили в банку.

Раніше українців вже попереджали про нову хвилю банківського шахрайства.

А в кіберполіції розкрили новий спосіб шахрайства за допомогою підміни перших цифр номера телефону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: