В ОРДО бойовики постраждали від вибуху власної гранати

Читать на русском
У Донецькій області п'ятеро бойовиків російсько-окупаційних військ постраждали в результаті вибуху ручної гранати в кишені одного з них.

У Донецькій області п'ятеро бойовиків російсько-окупаційних військ постраждали в результаті вибуху ручної гранати в кишені одного з них.

Про це з посиланням на дані української розвідки повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Звільнення заручників на Донбасі: хто відповідає та як регулюється процесПетро Порошенко запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб звільнити всіх заручників, захоплених на Донбасі. Як законодавчо регулюється та кому офіційно довірена ця місія, міркували експерти.

Щонайменше п'ятеро бойовиків 7 омсбр російсько-окупаційних військ постраждали в результаті вибуху ручної гранати. Як з'ясувалося, детонація боєприпасів із невідомих причин сталася в кишені одного з бойовиків

«У результаті гри в «кишеньковий більярд», ще чотири горе-вояка з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлені в хірургічне відділення лікарні в місті Єнакієве», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що безпосередні командири бойовиків намагалися приховати інцидент, «списавши» поранення підлеглих на бойові втрати. «Слідчі органи» російсько-окупаційної адміністрації намагаються пов'язати вибух із діями української диверсійної групи.

Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли автобус із співробітниками ДФС.

Відзначимо також, бойовики ОРДО обурені затриманням Рубана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: