МЗС Британії: санкції у відповідь зашкодять звичайним росіянам

Читать на русском
Зходи Росії у відповідь, вжитыі після того, як з Лондона вислали 23 російських дипломатів, зашкодять лише росіянам, вважає головаМЗС Великобританії.

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон назвав «марними» дії Москви у відповідь на висилку 23 російських дипломатів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на SkyNews.

Отруїти Скрипаля наказав Путін – МЗС БританіїГолова МЗС Великої Британії Борис Джонсон звинуватив російського президента Путіна в безпосередній участі в отруєнні колишнього російського агента.

«Ці непотрібні заходи лише покарають простих росіян, відібравши у них можливість вивчати англійську мову і отримувати британські візи», - сказав він.   Джонсон назвав отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля «ударом в спину» Великобританії за те, що вона «твердо протистоїть жахливій поведінці» Кремля.   Міністр зазначив, що підтримку Лондону висловили лідери Німеччини, Франції та США.

Нагадаємо, раніше МЗС Росії повідомив, що у відповідь на дії Лондона Москва вишле 23 британських дипломатів, закриє Генконсульство в Санкт-Петербурзі, а також заборонить діяльність громадської організації Британська рада.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: