В АП відреагували на призначення Помпео новим держсекретарем

Читать на русском
В Адміністрації Президента України прокоментували призначення новим держсекретарем США Майка Помпео.

Заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв вважає, що новий державний секретар США Майк Помпео, який замінить Рекса Тіллерсона буде продовжувати політику підтримки України.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Українські новини».

«Для нас дуже важлива послідовна і тверда підтримка всієї американської Адміністрації позиції України в важливих питаннях відновлення суверенітету і територіальної цілісності. Ця підтримка посилюється двопартійною підтримкою з боку Конгресу США. Тому я думаю, що новий держсекретар після затвердження буде цю політику продовжувати», - сказав Єлісєєв.

Річниця інавгурації Трампа: як лідер США допомагає Україні й «ладнає» з ПутінимДональд Трамп майже рік тому вступив на посаду президента США. Слово і Діло згадує, що світовий лідер зробив для України та як змінилися відносини США й Росії.

Він підкреслив, що Україна буде продовжувати співпрацю і активно розвивати контакти зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером.

Як повідомлялося раніше, президент США Дональд Трамп відправив Рекса Тіллерсона у відставку через те, що вони серйозно розійшлися в поглядах на ядерну угоду з Іраном та ряду інших геополітичних питань.

Також, ЦРУ вперше в історії США очолить жінка.

Детальніше про те, як лідер США допомагає Україні і «ладнає» з Путіним, - в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: