Західна Європа переживає вторгнення мігрантів – Орбан

Читать на русском
Вторгнення мігрантів до Західної Європи незабаром залишить європейців без єдиного місця в світі, яке є для них домівкою.

Вторгнення мігрантів до Західної Європи незабаром залишить європейців без єдиного місця в світі, яке є для них домівкою.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час передвиборчого мітингу в Будапешті, повідомляє The Associated Press.

Трамп готовий прийняти в США мігрантів з усіх країнПрезидент США Дональд Трамп заявив, що готовий прийняти в країні мігрантів з будь-яких держав.

За його словами, «Західна Європа здалася масовій міграції людей з Африки і Близького Сходу».

«Молодь Західної Європи ще за життя побачить, як вони стануть меншістю у своїй країні і втратять єдине місце в світі, яке вони звуть домівкою», - сказав угорський прем'єр.

У риториці своєї передвиборної кампанії Орбан зосередився на блокуванні імміграції, сподіваючись отримати голоси виборців для третього терміну поспіль.

Раніше Орбан пригрозив закрити некомерційні організації (НКО), які відстоюють права біженців і претендентів на політичний притулок.

Нагадаємо, між головами зовнішньополітичних відомств Угорщини і Люксембургу розгорівся скандал через проблеми мігрантів в Євросоюзі.

Як повідомлялося, Єврокомісія пропонує збільшити візовий збір Шенгенської зони для жителів третіх країн на 20 євро - до 80 євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: