У Сирії загинув російський військовий

Читать на русском
У Сирії загинув 22-річний російський військовослужбовець Володимир Пономарьов. 
За неофіційною інформацією, російський військовослужбовець підірвався на міні.

У Сирії загинув 22-річний російський військовослужбовець Володимир Пономарьов.

Про це повідомила група розслідувачів з Conflict Intelligence Team з посиланням на місцеву пресу, пише «Слово і Діло».

В ООН заявили про тисячі дитячих смертей через авіаудари в СиріїУ 2014-2017 роках в Сирії загинули 2500 дітей. Такі дані представлені в доповіді Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Рідні дізналися про загибель мешканця Соль-Ілецька Оренбурзької області ще 7 березня. Однак ця інформація з'явилася в ЗМІ тільки 13 березня.

14 березня його поховали на місцевому кладовищі з почестями: військовий супровід, оркестр і збройовий салют. Крім того, на похоронах була присутня офіційна делегація на чолі з віце-губернатором Оренбурзької області. Це підтверджує інформацію про те, що загиблий був кадровим російським військовим.

За неофіційною інформацією, російський військовослужбовець підірвався на міні. «Розповідають, що він брав участь у виведенні мирних жителів, коли їх обстріляли. Двоє його товаришів по службі загинули на місці, Володю поранило. Його на літаку доставили до лікарні Москви, але врятувати не змогли», - розповів РІА Оренбуржжя тренер дитячо-юнацької спортивної школи Соль-Ілецька Микола Кожевников.

Нагадаємо, що 6 березня Сирії при заході на посадку на авіабазу Хмеймім розбився російський транспортний літак Ан-26. В результаті загинули всі 39 осіб, які знаходилися на борту. Літак впав за 500 метрів до злітно-посадкової смуги авіабази.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: